Pournara Shop

Label for checkbox

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

UNDERWEAR

Έχοντας για δεκαετίες ως σταθερό στόχο μας την ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ των καταναλωτών, παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ένα ΝΕΟ μοναδικό προϊόν, την ισοθερμική φανέλα POURNARA ENERGYμε παγκόσμια πατέντα Νο1009397, από 100% Αιγυπτιακό βαμβάκι Giza. Διαθέτει νέα μοναδικά ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά και θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία το μέτρο σύγκρισης για όλα τα αντίστοιχα προϊόντα. Πρόκειται, χωρίς ίχνος υπερβολής, για ένα θαυματουργό προϊόν που θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας. Ο σύγχρονος άνθρωπος ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό από κρυολογήματα και μυϊκούς πόνους, σε όλο το σώμα του και κυρίως στη μέση και στην πλάτη του, που σχετίζονται άμεσα με τον στατικό τρόπο ζωής στο αστικό περιβάλλον, όπως έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Το 95% των πόνων στη μέση και στην πλάτη οφείλονται αποκλειστικά σε κρυολογήματα που προκαλούν μυϊκές συσπάσεις, και εντέλει έντονους πόνους. Το αποτέλεσμα είναι ένα αίσθημα συνολικής καταπόνησης και η απώλεια της φυσικής ενέργειας του σώματός μας, που έχουμε ανάγκη για τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Κατά συνέπεια, έχει δημιουργηθεί πλέον η ανάγκη να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το συγκεκριμένο φαινόμενο, τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά.Μετά από επισταμένη έρευνα και πολύχρονη προετοιμασία για το τελικό προϊόν, δημιουργήσαμε την ισοθερμική φανέλα POURNARA ENERGY επάλληλης πλέξης, από 100% Αιγυπτιακό βαμβάκι Giza, με ευεργετικές ιδιότητες για προληπτική και θεραπευτική δράση ενάντια στα όποια κρυολογήματα του σώματος.

Νέα τεχνολογία

Ενώ στις κοινές φανέλες χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα ένα κοινό μονόκλωνο βαμβακερό νήμα, η νέα φανέλα POURNARA ENERGY είναι μοναδική γιατί για πρώτη φορά πλέκεται από 2 μονά λεπτά νήματα μαζί, από 100% μακρόινο Αιγυπτιακό βαμβάκι Giza, με μηδενική περιεκτικότητα σε ελαστικό και συνθετικό νήμα. Το Αιγυπτιακό βαμβάκι Giza είναι ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα νήματα του κόσμου και κοστίζει 2 έως και 3 φορές περισσότερο από τα συνηθισμένα βαμβακερά νήματα που χρησιμοποιούνται στις φανέλες, και γενικότερα στα εσώρουχά μας. Ο ανθός του συγκεκριμένου τύπου βαμβακιού είναι μεγάλος σε μήκος (36-50mm) και δίνει ίνες μεγάλου μήκους με εξαιρετική αντοχή. Η συγκομιδή του γίνεται με τα χέρια –πρακτική που δεν κακοποιεί τις ίνες και συντελεί στο καλύτερο τελικό προϊόν– και είναι από τη φύση του ιδιαίτερα απορροφητικό. Επιπλέον, η φανέλα POURNARA ENERGY κατασκευάζεται με διπλή/επάλληλη πλέξη, χαρακτηριστικό που, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης, αποδίδει τις μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες στο τελικό προϊόν.

Στις κοινές φανέλες, λόγω της μονής πλέξης (Φωτό 1) ο χώρος που αφήνει η θηλιά να περάσει ο αέρας είναι πολύ μεγαλύτερος και έτσι επιτρέπει στον αέρα να διαπερνάει την πλέξη και να εισέρχεται στο δέρμα μας σε μεγάλη ποσότητα και με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που ευνοεί τα κρυολογήματα, τους πόνους και το αίσθημα της ταλαιπωρίας, και έχει ως αποτέλεσμα να χάνουμε ένα μεγάλο μέρος της ζωτικής μας ενέργειας.

Common undershirt single weave

photo 1

Αντίθετα, στην επάλληλη πλέξη (Φωτό 2) της φανέλας POURNARA ENERGY με την πατενταρισμένη μέθοδο Νο 1009397, ο χώρος που αφήνει η θηλιά για να περάσει ο αέρας είναι πολύ μικρότερος, και επομένως ο αέρας που εισέρχεται στο δέρμα μας εισχωρεί με σταθερή –πολύ μικρότερη– ταχύτητα και σε σταθερή –πολύ μικρότερη– ποσότητα. Ταυτόχρονα, σε περίπτωση εφίδρωσης, ο ιδρώτας συγκρατείται παροδικά στο εσωτερικό κομμάτι της πλέξης, μεταφέρεται σταδιακά στο εξωτερικό κομμάτι και εξατμίζεται, και έτσι δεν στεγνώνει στο δέρμα μας. Με τη χρήση επομένως της φανέλας POURNARA ENERGY, δρούμε προληπτικά, διατηρώντας το σώμα μας ζεστό και προστατευμένο και εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας.

POURNARA ENERGY double weave

photo 2

ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Επιπλέον, οι ισοθερμικές φανέλες POURNARA ENERGY, λόγω της υψηλής ποιότητός τους, αντέχουν σε πάνω από 1.500 πλύσεις και σε θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από 60 βαθμούς Κελσίου.

Αποβλέποντας πάντοτε στη μέγιστη ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών, η νέα ισοθερμική φανέλα επάλληλης πλέξης POURNARA ENERGY παράγεται σε όλα τα μεγέθη, αντρικό και γυναικείο, σε τέσσερις τύπους, ανάλογα με το πού ακριβώς εντοπίζεται η επάλληλη πλέξη και ποιο μέρος του σώματός μας θέλουμε να προστατεύσουμε από το κρύο: 1) σε όλη τη φανέλα, εμπρός και πίσω 2) στο επάνω μέρος της πλάτης, 3) σε ολόκληρη την πλάτη, και 4) μόνο στη μέση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε τη φανέλα που ταιριάζει στην περίπτωσή σας, στοχεύοντας αποκλειστικά στη δική σας ευαισθησία και στις δικές σας ανάγκες.Διατηρήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και διασφαλίστε τη σωματική σας ευεξία με το καλύτερο προϊόν της αγοράς, την ισοθερμική φανέλα POURNARA ENERGY.

Facebook Messenger
Logo